Haartransplantatie littekens

De behandeling

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in haartransplantaties in littekens. Dit is een uitdagende en gespecialiseerde procedure die extreme kundigheid, ervaring en teamwork vereist om succesvol te zijn. Ons team heeft zich toegewijd aan het perfectioneren van deze techniek. We zijn er trots op met recht te kunnen spreken, dat wij wereldwijd toonaangevend zijn op dit gebied. Of de littekens nu het gevolg zijn van operaties, bestralingstherapieën of ongevallen.

Getuigen zijn onze tevreden patiënten en de diverse brandwondencentra, in binnen- en buitenland, die naar ons doorverwijzen.

Ons team heeft een ongeëvenaarde ervaring opgebouwd in het behandelen van een breed scala aan littekens, variërend van kleine brandwonden tot uitgebreide chirurgische littekens. We begrijpen dat elk geval uniek is en daarom een individuele aanpak vereist. Iedereen is welkom voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen al behandelen vanaf de leeftijd van 8 jaar, hierbij is de samenwerking tussen ons en de ouders zeer belangrijk. Onze missie is om niet alleen de fysieke littekens te behandelen, maar tevens het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze patiënten te herstellen.

Resultaten